Team

Meet the Salon 0118 team!

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Salon 0118! Wij zijn Chantal en Cherona en samen vormen we het kernteam. Chantal, de eigenaresse, richtte de salon in 2020 op. Naast het runnen van de zaak is ze dagelijks aanwezig om de mooiste kapsels te creëren. Kleuren, knippen, extensions en bruidjes zijn haar specialiteiten. Cherona is als vast gezicht ook niet meer weg te denken uit de salon. Met al ruim 10 jaar ervaring in het kappersvak in haar vingers, tovert ze de mooiste haarcreaties tevoorschijn.

Ons kleine team is onze kracht. Hierdoor kunnen we een persoonlijke aanpak garanderen. We ontvangen je met veel passie en plezier in de salon. Stap gerust eens binnen voor een kopje koffie om kennis te maken en te vragen naar de mogelijkheden!

Chantal | eigenaresse

“Mijn grootste passie is de nieuwste kleurtechnieken toepassen en de mooiste kapsels te creëren. Zowel door middel van extensions als het verzorgen van mooi gezond en natuurlijk haar. Kleuren, knippen, extensions en bruidjes zijn mijn specialiteiten. Ik haal veel voldoening uit het laten stralen van onze klanten, dit maakt dat ik dagelijks met een grote glimlach naar de salon toe ga!

Wat ik vooral erg belangrijk vind, is dat je je volledig op je gemak voelt bij Salon 0118. Door middel van het juiste advies komen we samen tot het perfecte (haar)resultaat. Ik hoop je dan ook snel persoonlijk te mogen ontvangen in de salon!”

Aanwezig op: dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdagochtend.

Cherona | haarstylist

“Hi! Ik ben Cherona en werk al ruim 10 jaar met heel veel plezier in het kappersvak. Wat mijn werk bij Salon 0118 vooral zo leuk maakt is de afwisseling. Naast het knippen & stylen van dames, heren en kinderen, verzorg ik ook veel kleuringen en andere haartrends. Geen enkele dag is hetzelfde, iedere klant is anders en heeft een bepaalde wens. Aan ons de uitdaging om die wens uit te laten komen. Daar doe ik mijn uiterste best voor! Zie ik je snel in de salon?” 

Aanwezig op maandag, donderdag, vrijdag & zaterdagochtend.